20 Ekim 2015 Salı

Blog görsellerinize Pin It butonu ekleyin

pin It


Merhaba bugün blogunuz için size küçük bir sır daha vereceğim. Biliyorsunuz ki önemli kitlelere ulaşmak için yapmanız gerekenler var. İlk olarak iyi bir içerik ile kendinizi farkettirebilirsiniz. İkincisi güzel bir tasarım olması gerekir ki bu gerçekten görsel açıdan çok önemli. Blogunuzu temsil eden iyi bir tasarım hazırlamanız gerekir.

Bunlar gerçekten iyi bir okuyucuya sahip olmak için temelleri diyebiliriz. Daha sonra ayrıntı kısımları başlıyor. Kendinizi sürekli geliştirmeniz gerekiyor ki seosu, felan derken en ince ayrıntıları dahi unutmamanız gerekir. 



Size şimdi ufak tüyolardan birini daha vereceğim Daha önce blog hakkında yazıklarımı okumak ve takip etmek için buraya tıklayın. Blogunuzun daha işlevli bir hale gelmesi için Pin It butonunu ekleyelim hadi ☺️


Pin It butonu, olmazsa olmazlardan diyebiliriz. Bir blog sahibiyseniz, görsellerinizin daha fazla kitlelere ulaşmasını, ve trafik sağlamasını istiyorsanız mutlaka ekleyin derim. Tabi önce  Pinterest hesabı açmayı unutmayın. Çünkü blog okuyucularınız beğendiği görselleri pinleyebilir, onlarda hesaplarında paylaşarak, size artı olarak katkıda bulunabilirler. 

Blogunuzun kontrol paneline girdikten sonra sol kısımda Yerleşim bölümü var. O kısımdan Gadget Ekle'den HTML/Javascript'seçerek açılan alana bu vereceğim kodu kopyalayıp yapıştırın.

<script type="text/javascript">
(function(d){
var f = d.getElementsByTagName('SCRIPT')[0], p = d.createElement('SCRIPT');
p.type = 'text/javascript';
p.setAttribute('data-pin-hover', true);
p.async = true;
p.src = '//assets.pinterest.com/js/pinit.js';
f.parentNode.insertBefore(p, f);
}(document));
</script>

İşte hepsi bu kadar☺️Sizinde artık görsellerinize ait bir Pin It butonunuz var. Güle Güle kullanın takipte kalın ☺️

Sevgilerle...

2 yorum: