3 Kasım 2015 Salı

Philips Lumea kullanıcı yorumum


philips lumea


Philips Lumea ile 8. ayım

Merhabalar bugün bana gelen mailler arasında daha önce sitemde bahsettiğim Lumea ile geçen sürede ne gibi tepkiler aldığım soruldu. Bu yazımda Philips Lumea hakkında yorumum olacak. Biliyorsunuz ki uzun süredir ülkemizde bulunan Lumea, çok talep gördü. Hala aklında soru işaretleri olanlar için bi nebze ışık tutmak istiyorum.


Ben Lumea kullanıcı olarak, 8 ay önce ilk deneme fırsatım oldu. Aklımdaki düşünceler ve soru işaretleri ile gittim aldım Lumea'yı annem ile beraber. Bende o iki ayda pürüzsüzlüğe inanlardan olarak heves içinde kalmıştım. Ama kursağımda kaldı diyebilirim size. Bir çok blogger reklam karşılığında inanılmaz derecede övmüş, lumea ile kıllar daha çıkmayak, tüylere artık son şeklinde inanılmaz başlıklar atıldı. Kanmayın bunlara diyorum ve devam ediyorum.

philips lumea


İlk zamanlar evet yer yer boşluklar oldu. düzenli bir şekilde iki ay devam ettim ama o pürüzsüzlük iki ayın sonunda olmadı. Şuan ki durumun ne derseniz. Tatmin eder diyebilirim size. Evet düzenli kullanamnız şart hanımlar. Yoksa çıkıyor. İki hafta da bir uygulamalısınız. Modern ağda diye adlandırılmasının sebebi de bu. Ben yüzümde kullanmak amacıyla almıştım. Bazı yerlerde, örneğin dudak kenarlarında hala çıkıyor. Size klavuzda iki aydan sonra daha jilet vurulmayacak deniyor ama yine tüyler çıkıyor onları napcaz diye bir soru işareti dolanıyor. 

5 kademede tüy renginize göre seçtiğiniz, sayı ile başlıyoruz. Ben her zaman 5. kademede yaptım. Acı felan kesinlikle yok. Sadece yüzeyde kalan traşlamadığınız kısımlarda tüylerin yanması ile hafif bir acı duyabilirsiniz. İki başlığı bulunuyor. Yüz bölgesinde küçük başlığı, vücudunuzda ise büyük başlığı kullanabilirsiniz. Şu sıralar. 250.000 atışlı Philips Lumea çıktı. Aynı işlevi görüyor sadece atış sayısı farklı. 

Genel itibariyle şunu söylemek gerekirse ben Lumea'dan çok çok memnun değilim. Yüz bölgemde işimi görüyor. Diğer bölgelerde iki ay sabırla kullandım. Ama o vaadettiği pürüzsüzlüğü bana vermedi. Bacakta şarjı yetmiyor. 
Olumlu bulduğum özelliklerini söylemem gerekirse, evde rahat bir şekilde kişisel temizliğinizi yapmak gibisi yok. Ve bir dakika da yüzün bitmesi mükemmel bir şey. Bu açıdan beğeniyorum. İki günde yüz bölgesinde tüyleri çıkan birisi çok memnun kalacaktır.

Ve üç haftadır, tüyleri aldıktan sonra lumea ile atış yapıyorum. Olumlu gibi şimdi. Daha sonra gelişmeleri sizlerle paylaşırım :)

Doğal yollarla tüylerden kurtulma hakkında bir yazı yazacağım yakın bir zamanda, ben memnun kaldım, umarım siz de memnun kalırsınız.

Sevgilerle...



2 yorum:

  1. Peki su an nasil memnun musun merve? Yazinda durust oldugun icin ayrica tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kullandığınız sürece idare ediyor.. (kullandığım sürede de çok çok memnun olduğum söylenemez) bırakınca yine çıkıyor

      Sil