8 Şubat 2016 Pazartesi

Madame Coco son alışverişim

Madame Coco son alışverişim

Madame Coco hakkında önceden yazdığım yazıyı hatırlarsınız. Okumak isteyenler tık tık.

Ocak ayı başında online alışveriş yapmıştım Coco'dan nihayet zoraki de olsa, telefonlar, mailler, para iade taleplerim, geri dönmeyen mailler falan filan sonucunda ulaştım kargoma. 


Son alışverişim diyorum çünkü bir daha asla buradan alışveriş yapmayacağım. Çok büyük hayal kırıklığı oluşturması ve mağazalarda insanlara suratsız ifadeleri, hesap sorar gibi tavırları herşeyiyle soğuttu. Zaten bir çok kişi Madame Coco hakkında bir dolu şikayeti her defasında söylüyor ama sonuç ortada. Sırada dahi bir çok kadın kasada duran bayanla tartışıyor. Ne bu asabi tavırlar canım, zorla mı orada duruyorsunuz. Parası bütün olan kişileri bile bozuk yok diyip azarlıyorlar, durum ortada. 

Gelelim aldıklarıma;
 Ben çeyiz alışverişi çok sık yaptığımdan, aldıklarımı artık sizlerle paylaşacağım umarım beğenirsiniz ;) Tabi bu aldıklarımı saymıyorum :D

Mantar pano, porselen ev figürü ve yüz yıkama jeli aldım. Yani pek fazla bir şey beğenmediğim için Madame Coco'dan bunlarla bitirdim. 

1- Mantar pano'yu mutfağıma asmayı düşünüyorum. Görsel tam kaliteli gelmediğinden, üzerine üç boyutlu şeyler yapıştıracağım ileride. Şimdi jelatini bozmak istemedim, içerisinde iğneleri de bulunuyordu. Beklediğimden küçük geldi, çünkü boyutunu yazmadıkları için gelişi güzel almıştım.

Madame Coco son alışverişim

2- Porselen ev figürü hayal kırıklığıydı, keşke boyutlarını yazsalardı o kadar küçük ki, "Çin'de üretilmiştir" kartıyla gözümün içerisine soktular. Büyük karlar söz konusu, bu ticaret kafası çok kişili satıcılardan oluştuğu için toptan yapılan işlerde Madame Coco'ya acayip kar sağlıyor. Ve bir de altında "ateşe yaklaştırmayınız" yazısı mevcutken, mumluk olması, ve ve ve en önemlisi içerisinde mum islerinin bulunması, siyah olması büyük hayal kırıklığına uğrattı. 
Madame Coco son alışverişim

3- Son olarakta aynı markanın elmalı yüz peelingi farklı ürünler denemeyi sevdiğimden aldım ama maalesef benden geçmedi. Tek güzel şey kokusu. Türk kahvesi ile daha iyi peeling yapabilirsiniz.

Sevgilerle...

Merve'nin evinden...




29 yorum:

  1. ah mervecim, nihayet gelmiş ürünlerin senin için talihsizlik olmuş :(

    YanıtlaSil
  2. bende panonu çok beğendim, küçük olması kötü olmuş yine de güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Madame coco benim için de bitti, güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  4. Göz boyamacadan başka bir şey değil

    YanıtlaSil
  5. Gelmiş geçmiş olsun, İyi günlerde kullan Merve'cim :)

    YanıtlaSil
  6. porselen ev figürüne bayıldım

    YanıtlaSil
  7. Tek sorun internetten de almak değil resmen mağazalarına gidince adam dövcek gibiler :D

    YanıtlaSil
  8. İnşaallah hayırlı günlerde kullanırsınız. Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  9. Madame coco yu severdim Türkiyedeyken. Her yerde şubeleri açılmıştı. Güzel ürünleri var. Pastel renkleri çok hoş.

    YanıtlaSil
  10. ürünlerin kaliteleri gerçekten düşük bir el sabunları fena değil bence..

    YanıtlaSil
  11. Senin adina üzuldüm canim. Ictenlikle dogrulari yazdigin için tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canım, umarım başkalarının başına gelmez

      Sil
  12. güzel günler de kullanınn :) internet üzerinden alışveriş bana da artık çok riskli geliyor.mümkünse uzak durmaya çalışıyorum.

    Pantar panodan ben de aldım ama mağazadan almıştım ben boyutlarını bilerek yani.dediğin gibi çok kaliteli bişey değil.ben de takılarımı asıyorum üstüne.iş görüyor yani.

    Güzel günlerde kullan tekrar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sende güzel günlerde kullan canım, teşekkür ederim ;)

      Sil
  13. Mantar pano çok güzelmiş canım :) Güle güle kullan.Bende de Mumluk evden var severek kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet güzel ama basitçe bir şey canım, teşekkür ederim, sende mutlu günlerde kullan ;)

      Sil
  14. Görsel pano bana da Lazım hatırladım şimdi . Yau Madam coco da neymiş bizim Ayşe teyzelerimizin Fatma anlamlarımızın el Yapımı çeyizlikleri var internette el emegini satanlar var. Onları da denemek gerek belki beğenirsiniz mesela cicideko cok guzel dekoratif seyler yapıp Satıyor daha bilmediğim ne hanımlar var böyle yapıp satan. Denmekte fayda var bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende kendimde yapabilirdim, hatta bunu fazlasıyla süsleyeceğim, bunu almamaın sebebi çok uygun fiyatlıydı, 11 lira felandı, dışarda mantar panoyu zaten o fiyata alıyoruz, dedim alayım süslerim,böyle şeyler yaşandı işte :)

      Sil
  15. merhabalar şeyda nur un blogundan geliyorum. haftanın blogu seçilmişsin ;) gerçekten dediği gibi çok güzel bir blogun var.
    yeni ürünlerini güle güle kullan. şaşırdım madam coco nun internet aksiliklerine. geçmiş olsun tecrübe olmuş oldu. bizim de kulağımıza küpe;) sevgiler..

    YanıtlaSil