15 Mart 2016 Salı

Narecza alışverişi | Yengemin doğum lekeleri


Narecza alışverişi
Narecza alışverişi
Merhaba kızlar, Narecza sitesinden ilk alışverişimi detaylı anlatırken, yengem doğum lekelerine karşı savaş ilan ederek, her okunanı almaktansa doktora gitmeyi tercih etti.

Alışveriş hakkında konuşmadan önce doğum lekeleri bir kadının hayatını nasıl kabusa çevirdiğinden bahsedeyim. Daha 3 senelik evli doğum lekelerinden bir hayli şikayetçiyken Bio oil gibi fazla markalar denedi ama kar etmedi. Doğum lekeleri nasıl geçer? sorularının tüm cevaplarını google da tüm sayfaları ararken, yanında doğum lekeleri için maske ne varsa denedi.

Isis Pharma Ürünleri


En sonunda bir dermatolog tavsiyesi edildi ve Fatma hanıma gittik. Isis Pharma ürünlerini kullanmasını önerdi.


Narecza alışverişi
Narecza alışverişi

Bu ürünlerden de baya bahsetti, Kızarıklık ve kılcal damar problemleri, cilt lekeleri gibi bir çok soruna çözüm olarak sunulmuş bir ürünü övgüyle anlatırken eve geldiğimizde araştırmaya başladık. Tabi kozmetik ürünü olduğu için ücret karşılığında bir yerden almalıydık. Bizde İsis Pharma Unitone 4 ürünlerinden leke açıcı serum üzerinde karar kıldık. Bu markanın ürünlerini daha önce kullanan arkadaşım olmadı ama doktor öyle övdüki tüm ürünlerini ucuz bir şekilde temin etmeye çalıştık. Daha önce aşağıdaki ürünleri aldığım Narecza sitesinden indirimli bir şekilde aldık. Şuan da baya indirimleri mevcut. 

Yengem kullandıktan sonra, fotoğraflayarak size sonucu bir başka yazımda paylaşacağım.

Gelelim aldıklarıma;


Narecza alışverişi
Narecza alışverişi

İlk olarak Institut Esthederm – Cellulare Water Spray hakkında konuşmak gerekirse, bir süredir yüze hücresel sular kullanıyorum. Ne yapıyor bu sular derseniz, lise dönemimde Cildiye uzmanım önermişti bu suları. Cildinize nem vererek mineral dengesini koruyor.  Kalıcı canlılık sağlıyor ve hücrelerin yaşam kalitesini arttırıyor, Yaklaşık 6 senedir bu suları kullanıyorum. Her gün yaptığımız makyaj cildimizi fazlasıyla yorarken, devamlı yapılan cilt bakımları da buna eklenince cildin rahatlaması için kullanılabilir. 

Makyaj öncesi ve sonrası kullanarak makyaj sabitleyici özelliğide bulunmakta. Bu markayı yeni denediğim için küçük boyunu almak istedim. Etkisi mükemmel diyebilirim. Hücrelerinize kadar oksijen dolduğunu hissedebilirsiniz. Zaten kullandıktan bir süre sonra cildiniz, pürüzsüzleşiyor ve daha canlı oluyor.  

Büyük boyu: 119.00 TL

Narecza alışverişi
Narecza alışverişi

 İhtiyaçlarım doğrultusunda alışverişime bir ürüne daha yerdim. Nuxe çok amaçlı kuru yağ bir çok kişi tarafından fazlaca övüldü. İçerisinde paraben ve silikon olmaması ilk tercihlerim arasındayken bu ürünü saç uçlarım için tercih ettim. Ama yüz, vücut gibi yerlerde de kullanılıyor. İçeriği ise %98.8 doğalmış. 

Çiçeksi kokusunu çok beğendik diyenler vardı almadan önce araştırdığımda. Ama  benzetemedim, kokusunu çok beğenmedim. Yağ ciltte 10-15 saniyede emiliyor, yağ dediğime bakmayın, etkileri bakımından harika bir ürün. Son olarak Elleri ve tırnakları mükemmel nemlendiriyor, diyerekten diğer ürüne geçiyorum.
 Fiyatı: 67,15 TL

Narecza alışverişi
Narecza alışverişi
Bioderma Sensibio H2O bir çok kişinin severek kullandığı ürünler arasında. Bana Bir Hanımeli Günlüğü isimli blogger sahibi arkadaşım çok önerdi. Devamlı krem tarzı temizleyiciler kullanıyordum buna da şans vermek isteyerek küçük boyunu aldım. Hala kullanamadım. Hakkında bir şey söyleyemeyeceğim :) Büyük boyu: 44, 62 TL

Narecza alışverişi
Narecza alışverişi
Lila kutu aracılığı ile keşif kutusunda karlin pedikür seti gelmişti ve 8 dakikada mükemmel tırnaklara kavuşmayı vaadediyordu. Çok beğenmiştim onu bu kezde manikür setini denemek istediğimden aldım ve yine çok memnun kaldım. Hızlı ve pratikler. 

Aldıklarım ve Narecza alışverişim bu kadardı. 
Siteye ulaşmak için tık tık

Sevgilerle...
Merve'nin evinden...





41 yorum:

  1. ısıs pharma ürünlerini ben çok duydum ama kullanma fırsatım olmadı siteye baktımda yüz temizleme jelini almaya karar verdim.... güle güle kullan mervecim bioderma süperdir :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. henüz denemedima ma güzel yorumları okudum canım, teşekkür ederim ;)

      Sil
  2. güzel ve mutlu günlerde kullan canım ürünlerini narecza sitesini ilk kez duydum şu termal suyu çok çok merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sedef, bu tür sular yüze çok faydalı senelerdir kullanıyorum, güzel nemlendiriyor ve cilde sağlıklı parlaklık veriyor.

      Sil
  3. manikür seti bana lila kuyla gelmişti çoks everek kullandım sende güle güle kullan Merve'cim. samimi yorumların çok hoşuma gidiyor sıkı takipçinim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim sennur güzel yorumların için ;)

      Sil
  4. Kardeşimin eşide hamile gerçi şimdilik leke sorunumuz yok ama olmayacağı anlamına gelmez dimi :)) leke serumu sonucunu merakla bekliyorum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah başına gelmez canım tedavisi zor oluyor, 7-8 aylıkken oluşmuş, inşallah bu yengemin işine yarar :) paylaşacağım mutlaka

      Sil
  5. Hi!! thank you for visiting my blog.. I follow you too... kisses!!!

    YanıtlaSil
  6. Hey, such a beautiful blog! I started following you on GFC and G+, hope you like my blog and will follow me back ♥

    Best wishes,
    It's Gilda

    YanıtlaSil
  7. Bende bir bakayım madem cilt dedin beni benden aldın :)) iyi günlerde kullanın :)) inşallah yengeniz de atlatir bu sorunu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım, sorun cilt olunca araştırmak önemli tabi ;)

      Sil
  8. ben nareczayi youtube da hep goruyordum. ilk defa yorumunu okumus oldum ve cok sevindim bu detayli bilgilere mervecim. gule gule kullan. saglikli urunler alarak iyi yapmissin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim demir kadın :) seni her yazımda görmek büyük keyif ;) kanserlerin hızla arttığı bir dönemde yaşıyorken, bir taraftan da yıkmamak adına bu tarz cilt ürünlerine çok önem veriyorum, zaten yeterince vücudumuz hormon dolu besinlerle mahvoluyor değil mi :(

      Sil
  9. merhaba, 8 aylık hamileyim ve göz altımda kahverengi bir leke oluştu,tam da çözüm arıyorken yazınızı okudum. Sonucu paylaşırsanız mutlu olacağım. Şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz altlarına c vitaminli ürünler sür canım, güneş korumasız asla dışarı çıkma evde dahi sür, hamile olduğun için en doğal ürünleri tercih etmelisin, günde bir kez de elma yemeni öneririm, yeni sipariş verdik kullandıktan sonra sonucu mutlaka paylaşacağım ;) sevgiler

      Sil
  10. Güle güle kullan cnm, bioderma h2o iyi bir seçim olmuş...makyaj temizleyici için en ideal ürün bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım, elimdeki bittikten sonra onuda deneyeceğim ;)

      Sil
  11. Güle güle kullan canım, bende termal suyu çok merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Termal su cilde çok iyi geliyor canım, bir bak istersen ;)

      Sil
  12. really nice prooducts! I'm happy to follow you back :*

    YanıtlaSil
  13. lütfen sonucu bizimle paylaşın, eğer işe yararsa mutlaka deeneyeceğim bende :)

    YanıtlaSil
  14. Bioderma'yı beğenirsen (bence beğenirsin), sakın büyük boyuna 44 TL verme Merve, büyük boyu ikili set halinde 60 TL civarına satılıyor, onları takip etmeni öneririm, ben öyle yapıyorum. Hepsini iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok saol canım önerin için, bende sonradan farkettim ikili olanları mutlaka öyle yapacağım teşekkürler ;)

      Sil
  15. cellular water çok severek kullandığım bir ürün güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu markayı ilk denemem oldu, gerçekten güzelmiş bu ürünü, teşekkür ederim canım ;)

      Sil
  16. Nareczayı seviyorum arasıra tıklıyorum mutlaka ürünlerde iyi günlerde kullanılsın sevgiler:)

    YanıtlaSil
  17. Merhaba Bioderma en sevdiğim makyaj temizleme suyu uzun zamandır kullanıyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  18. Merhaba Bioderma en sevdiğim makyaj temizleme suyu uzun zamandır kullanıyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu olumlu yorumlar sayesinde sanırım benimde en sevdiğim olacak ;) teşekkürler

      Sil
  19. Thanks for following my blog dear, following you back x
    THE PINK ELEPHANT SHOE | FACEBOOK | INSTAGRAM |

    YanıtlaSil