20 Temmuz 2016 Çarşamba

Kendinize Uygun Mayoyu Keşfedin!

Yaz yaklaşırken denize ve havuza gitmek için can atıyorsun. Rengarenk mayo ve bikiniler de vitrinde yerini almaya başladığından beri heyecanın artıyor. Sen de yeni bir mayo içinde kendini hayal ediyorsun; ancak nasıl bir model seçmen gerektiğini bilmiyorsun. Sana vereceğimiz tavsiyeler ile ideal mayo modelini bulabilirsin.
“Kendinize uygun mayoyu keşfedin” mottosu ile yola çıkan mayo rehberimizden edindiğin bilgiler ile plajlarda hiç olmadığın kadar şık olabilirsin. Ayrıca mayo ve bikinini seçtikten sonra aksesuarlardan da destek almayı deneyerek senenin plaj modasını yakalayabilirsin. Şık bir hasır çanta ve şapka, gözleri korumak için güneş gözlüğü, şık plaj elbiseleri ve bolero modellerinden mayonun stiline uyanları deneyerek hoş bir görünüme sahip olabilirsin.


Markaların birçok mayo ve bikini modeli arasında seçim yapmakta zorlanıyorsun; ancak seni cezbeden modeller olsa da vücut tipine göre bir mayo seçmen, plaj stilini oluşturmaktaki doğru adımlarından biri olacak. Bazı mayo modelleri ile vücudundaki fazlalıkları gizleyerek olduğundan daha ince görünebilirsin. Özellikle beli ince gösteren şeritli mayolar bunlardan biri. Görüntüsü bir elbiseyi andıran fırfırlı mayolar ise bu sezon çok moda. Böylece tatil boyunca elbise gibi kullanabileceğin, gün boyunca başka bir kıyafete ihtiyaç duymayacağın bir mayon olabilir.
Bu yaz dikkat çekici renklere sahip mayo ve bikiniler ön plana çıkıyor. Genellikle koyu renk mayoları tercih eden kadınlardansan, bu yaz bir değişiklik yap ve senenin modası turkuaz rengi mayolardan edin. Rengarenk giyinmekten korkmuyorsan bu yaz istediğin renkte mayoyu bulabilecek kadar şanslısın. Bohem stilin başı çeken detaylarından püsküller mayolarda da kendini gösteriyor. Göğüslerinin küçük olduğunu düşünüyorsan bikini üstünde püskül olan modelleri tercih ederek ufak bir göz yanılması yaratabilirsin. Alt bölümün püsküllü olduğu modeller ile de püskül modasını plajda kullanabilirsin.
Son birkaç yıldır plajların dikkat çekici modellerinden olan mayokinilerin büyüsü bu yaz da devam ediyor. Kadının dişiliğini öne çıkaran seksi mayokini modelleri, yine dikkat çekici turkuaz rengi ile plaj modasını yakalamanı sağlıyor. Mayolarda kullanılan farklı desenler, farklı birer kimlik sergiliyor. Bu tür mayolar, özellikle üzerinde kullanılan etnik desenler ile bu yaz plajlarda alışılmışın dışında bir kombinasyon sunacağa benziyor. Mayolar bu sene desenler ile farklılaşıyor. Etnik desenler haricinde hayvan baskılı mayolar da koleksiyonlar arasında yer alıyor. Baskının stiline göre seksi ya da sevimli gösterecek hayvan baskılı mayolar ile farklı bir stile bürünebilir, sevdiğin hayvanın baskısını üzerinde taşıyabilirsin.
Elbiselerde sıklıkla kullanılan tüller, bu sene de mayolarda ayrıntıları süslüyor. Mayoların yanlarında, sırtında ve farklı yerlerinde bulunan tüller ile farklı bir şıklık yaratabilirsin. Ayrıca tüllerin, giyen kişiye farklı bir gizem de kattığını görebilirsin. Bazı mayo modellerinde tüller elbise gibi kadının bedenini sarıyor. Böylece bolero ya da plaj elbisesi gibi bir kıyafete gerek kalmıyor. Aynı şekilde danteller de bu sene mayolarda sıklıkla göreceğin ayrıntılar arasında bulunuyor. Dantel, dahil olduğu her giysinin havasını değiştiriyor. Mayo markaları da dantelin cazibesini daha fazla görmezden gelememiş olmalı ki dantelin, kıyafete kattığı şıklıktan yararlanıyor.
Vücuduna uygun, senenin trend renk ve modellerinden bir ürün seçtikten sonra yazın tadını çıkarabilirsin. Tatil, güneş, havuz, deniz, kum, müzik, huzur ile yoğrulan bir tatilde, şık olmanın, plaj modasını kendi stilin ile birleştirmenin hazzına varabilirsin. Sağlığın için güneş gözlüğü ve şapka kullanmayı, gün içinde tekrar tekrar güneş kremini tazelemeyi unutmazsan tatilin sonunda da aynı heyecanı yaşayarak mutlu şekilde evine dönebilirsin.

3 yorum: