20 Şubat 2017 Pazartesi

Pastel tekli farlar-Nude single 70 ve 75


Pastel tekli farlar-Nude single 70 ve 75
Pastel tekli farlar-Nude single 75 ve 70
Merhaba

Pastel tekli farlar içerisinde en sevdiğim nude single 70 ve nude single 75 hakkında size yorumlarımı paylaşacağım.

Pastel Eyeshadow serisinde birbirinden güzel renkler bulunuyor. En güzel yanı şüphesiz hem parıltılı hem de mat renkleri bulmanın kolay olduğu seri. Yumuşacık tonları ve güzel renkleri ile de çoğu kişiye hitap ettiğini düşünüyorum.


Pastel tekli farlar-Nude single 75 ve 70
Nude single 75 Nude single 70
Yapılarını çok seviyorum ışıltılı renkleri çok parlak değil ayarında. Her mevsim kullanılabilir. 70 numara rengini yazın çok kullanacağım sanırım :) El veya fırça yardımıyla rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Renkleri güzel yansıtıyor. 

Pastel Nude Single 70


İçinde çok küçük ışıltıları bulunuyor. Neredeyse matta denilebilir. Orta derece sevenler için. Rengini çok beğenip almıştım. Çünkü yazın hep elim pembeye gidiyor. Malum güneş yüzünü İstanbul'da göstermeye başladı. Ben koyu tonları çoktan bir kenara attım. Böyle doğal, pembe tonlarını çok seviyorum. İki kat sürüyorum çok tatlı pembe. 


Pastel Nude Single 75


Yine bu rengi almamım sebebi ise beyaz tenime çok yakışacağını düşünmem oldu. Evet gerçekten beyaz tenlilere çok yakışan mat kahverengi. Başka renklerle kombinleyerek uyguluyorum genelde davette. Benim rengim açık tonlar, pembeler :)

Yağlanmaya meyilli göz kapaklarımda kalıcıkları çok güzel. Far bazı olarak Essence'nin far bazı kullanıyorum çok memnunum. Gözlerimi daha açık ve aydınlık göstermek istediğim zamanlar, yani yorgun olduğumda elim hemen 70 numaraya gidiyor. Üstesinden geliyor. 

Ambalajlarına değinecek olursam şeffaf ve siyah çerçeve oluşu dayanıklılık açısından bence güzel. Açılıp dağılması muhtemel değil. Kaptırken kapama sesi geliyor :)

 3gr olan bu farlar 10 TL'ye satılıyor. İçeriği de temiz değil onu belirteyim.

 Pastel farları ben beğenmiyordum. En beğendiğim farlar bu pastel nude single serisi oldu.

Sevgilerle...

Merve'nin evinden...

11 yorum:

  1. 75 numarayı çok beğendim, bende kahve tonlarına hayranım yaz kış fark etmez makyajda çoğunlukla kahve tonlarını kullanıyorum. 70 numarada tam aydınlık fresh görünüm için ideal bir far, pembe tonlarında dudak parlatıcısı ile mükemmel olur. Güle güle kullan. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım ikisi ile mükemmel uyum gösteriyor 70 numara teşekkür ederimmm :)

      Sil
  2. Çok güzeller, fiyatı da uygun... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Bende de üç farları var ama hala fotoğraflarını çekemediğimden kullanamadım Mervem🙈 Bu renkler de çok güzeller... Güle güle kullan😊❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Blana'mmm .. senden de bekliyorum ama en kısa sürede :)

      Sil
  4. I love the details. Very beautiful.

    YanıtlaSil