14 Kasım 2017 Salı

Beğenmedim | Tresan ısırgan otlu şampuan yorumu

Tresan ısırgan otlu şampuan yorumu
Tresan ısırgan otlu şampuan yorumu
Tresan markasını neredeyse herkes biliyor. Her zaman aynı şampuanı kullanmayan ben, bu kez Tresan ısırgan otlu şampuan tercih ettim. 

Doğal gördüğüm, markasına güvendiğim doğal ürünlere zaafım olduğu için Gratis'ten aldım. Bir süredir kullanıyordum bıraktım. İnatla kullanmaya ve eşime de kullandırmaya devam ettim. Çünkü olumsuz birçok etki gördüm. Sadece ben değil eşimde aynı sorunları yaşadığı için kullanmayı bıraktık.

Tresan ısırgan otlu şampuan vaatleri


Vaatleri, saç dökülmesini durdurma, kan dolaşımını hızlandırma saça hacim kazandırma. 

Bu şampuanın herkese iyi gelecek veya herkese kötü gelecek gibi bir durumu yok. Benim saçım normal olduğu için, kuru ve normal saçlar için olanını tercih ettim. Isırgan otlu şampuanın hem yağlı hem de kuru ve normal saçlar için olanı var.

Saç dökülme probleminiz var ise, hemen şampuandan destek almak doğru değil. Önce doktora gidip bazı testler yapmalısınız. Kan değerleriniz veya vitamin değerleriniz düşük veya hormonlarınızdaki değerler normal olmayabilir. Her şey yolunda ise şampuan tercihinizi doğru yapmalısınız.

Tresan Şampuan Yorumu


Tresan Şampuan bana iyi gelmedi. Saç dökülmesi ve kepek yaptı. Her gün yıkadığımda ise kaşıntı yaptığı için bıraktım. Bir ay kullandım ama daha fazla devam edemedim. Yoksa saçlarım epey azalacaktı. Güzel yanı ise saçlarımı dolgun göstermesi oldu. Bir yandan döküp bir yandan kabartıyor :/ Başka şampuana geçtiğimde azaldığını gördüm. Birde saç rengini açtığını hissettim. Bilmiyorum kullananlar böyle bir etkisini gördü mü ama açıyor :) .. Çok köpürmeden güzel temizliyor saçı. 

Daha önce ersak isimli şampuanımı çok özledim doğrusu, tekrar o şampuana geçebilirim. Okumak isterseniz; 

Ersağ Şampuan

Tresan ısırgan otlu şampuan fiyatı Gratis'te 21.90TL gibi bir fiyata satılıyor. Farklı  şampuan çeşitleri de var 

Tresan şampuan çeşitleri


  • Biberiye içerikli şampuan
  • Kepek karşıtı şampuan
  • Tresan papatya özlü şampuan


Tresan ısırgan otlu şampuan kullandıktan sonra ısırganın bitmek bilmeyen faydalarını hatırladım ve ısırgan otu kurusu aldım. Yakın zamanda her gün saçlarımı ısırgan otu suyu ile durulayacağım ve kendisinden kurumasını bekleyeceğim. Gelişmeleri size belli bir süre kadar kullandıktan sonra paylaşmayı düşünüyorum. 

Bakalım Tresan ısırgan otlu şampuan mı daha faydalı yoksa gerçek ısırgan otu mu :)

Sevgilerle...

Merve'nin evinden...



4 yorum:

  1. Hello, thanks for the information. Have a nice day

    YanıtlaSil
  2. Uzun süre kullandım yağlı saçlar için kullanılan bir şampuan. Saç kremsiz kullanılmıyor ve dökümleyi durdurmuyor.

    YanıtlaSil
  3. Bende sarımsaklı olanı aldım. Çok döktüğünü farkettim. Normalde kepekli kuru bir saçım var. Çok kepekte yaptı. Dökülmeyide artırdığını farkedince eski şampuanım clear ile yıkamaya devam ediyorum şuan. Clear bile tresandan daha iyi bence. Belki sadece Bana iyi gelmemiştir. Şişe ful duruyor hala evde. 3 4 kere kullandım sadece.

    YanıtlaSil
  4. Isırgan otlu kuru saçlar için olanını bir buçuk aydır kullanıyorum saç dökülmesini durdurduğu gibi saç çıkarmaya başladı böyle devam ederse kellikten kurtulacağını gibi görünüyor

    YanıtlaSil