5 Kasım 2020 Perşembe

Biraz nefes alalım-Darıca hobbit köyü

 


Merhaba aylardır virüs yüzünden evdeyiz. Çocukları açık alana götürmek adına Darıca hobbit köyüne gittik. 

Çocuklarla diyorum çünkü 5 aylık bir kızım daha oldu. Bu blogu seneler önce açmış kore dizilerinden el faaliyetlerine blog ipuclarindan tariflere bir cok seye yer vermiştim. Nişanlandım, evlendim, çocuklarım oldu. Gözde ile blog açma kararımız heyecanımız daha dün gibi aklımda. 

Biz istanbul Pendik'te oturuyoruz Darıca'ya yaklaşık yarım saat uzaklıkta. Eskihisar'a 5km uzaklıkta sahil üzerine kurulmuş harika bir yer 2019 yılında yapılmış parklar, çocuk oyun yerleri, çardaklar, piknik masaları, mescit,wc, kumsal her şey var. Sahil boyunca iater yürüyebilir ister bisiklete binebilirsiniz. A-B-C şeklinde 3 otoparkı var. Hobbit köyüne en yakın otopark ise B otoparkı. Orda küçük bir kafe var. Yemek isterseniz tost var sadece içecek alternatifleri var. Siz evden veya dışardan bir şeyler getirebilir, masalarda oturabilirsiniz. Bu açık havada harika vakit geçirebilirsiniz. Hobbit köyü o kadar güzel yapılmış ki fotoğraf çekilmeye doyamayacaksınız. Bize yakın olduğu için hafta sonu da gittik. Ama hafta içi daha sakin. Hafta sonu baya kalabalık oluyor.




Darıca gezme açısından biliyorsunuz çok güzel, hayvanat bahçesine de yakın. İkini aynı anda gezmeyin bence, hobbit köyü, sahili yeterince büyük. Hazırlıklı gelmenizde fayda var. Havalar soğudu yazın daha iyi olabilir biz geç farkettik :( 



Sonraki yazımda görüşmek üzere. Size farklı yerler göstermek dileğiyle sağlıkla kalın.

Sevgilerle...

Merve'nin evinden

1 yorum: