23 Ekim 2021 Cumartesi

Hassas ciltler çok sevecek: Köpük temizleyiciler


Merhaba bugün size benimde dahil olduğum bir konudan bahsedeceğim. Kuruya yatkın ve hassas cildiniz varsa köpük temizleyiciler tercih edebilirsiniz. 

Yüz temizleme köpükleri, köpük olduğundan dolayı tahrişi azaltıyor. Kuruluğa yatkın ciltleri de köpük özelliği sayesinde daha da kurutmuş olmuyorsunuz. Ben en çok pratik olmalarından dolayı seviyorum. Bittikçe yeni ürünler denediğim için bir ürünü sadece bir kez kullanıyorum. Köpük temizleyiciler jel ve yağ bazlı temizleyicilere göre ciltten daha çabuk arındırılıyor. Bir nevi eringenlerin işine geliyor :)

 Şu zamana kadar memnun kaldığım köpük temizleyiciler içinde en sevdiğim dermoskin yıkama köpüğüneutrogena yıkama köpüğü ve effectha_turkey kuru ciltler için yıkama köpüğü oldu.  Bunlardan birine şans verebilirsiniz. Normale yakın ve hassas cildiniz varsa Dermoskin tavsiye ederim. 

 Yüz yıkama jellerinde elim uygun fiyatlılara gider, çok da düşünülmemesi gereken konu. Cildinizle Ph uyumu olsun yeter bence. Gereğinden fazla yağı cildimizden söküp atmasına gerek yok. 

İlk kullandığım zaman acaba bu köpük temizleyiciler daha mı çabuk biter? diyordum ama öyle değil aksine daha az köpük ile daha çok temizliyorsunuz.

Köpük temizleyiciler hakkında sorularınızı attaki kutucuğa yazabilirsiniz.

Sevgilerle...
Merve'nin evinden..
▫️

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder