15 Şubat 2021 Pazartesi

Revox biotin & collagen at kuyruğu şampuan ve Elidor Elvin Levinler saç kremi

Revox biotin & collagen at kuyruğu şampuan ve Elidor Elvin Levinler saç kremi

Merhaba bugün size devamlı kullandığım şampuan ve saç kreminden bahsedeceğim. Biri Revox biotin collagen at kuyruğu şampuanı diğeri ise Elidor'un yeni göz bebeği Elvin Levinler saç kremi


Önce şampuandan başlayalım.

Revox biotin & collagen at kuyruğu şampuan

Revox diğer şampuanlarında kullandığı gibi bunda da at kuyruğu bitki özü kullanmış. İçinde biotin olması saç tellerinin koparak dökülmesini önlüyor. Collagen ise saçtaki proteinlerin üretimini artırarak yıpranmış saçları onarıyor. Revox şampuanın içinde bulunan E vitamini saçtaki yağ oranını dengeliyor ve saç diplerindeki kan dolaşımını hızlandırıyor. Nem vermesi ile saçlarda kuru görüntü olmuyor. Her saç tipinin kullanımına uygun olarak sunulmuş. Saçların daha çabuk uzamasını sağlıyor. Doğum sonrası saç dökülmem fazlaydı bu ürüne mi denk geldi dökülmenin durması emin değilim ama kullanmaya başladıktan sonra baya azaldı. 2. kutumu da bitirmek üzereyim bu kadar memnun kalacağımdan emin değildim fakat devam edeceğim ürün oldu. Kullanım sonrası saçlar inanılmaz dolgun görünüyor. Boyalı saçım olduğundan dolayı boyanın rengini açtığını düşünüyorum. Tarama işlemini saç kremiyle halleniyorum. 

Revox biotin & collagen at kuyruğu şampuan ve Elidor Elvin Levinler saç kremi
Alışverişlerimi pandemi dolasıyla internet üzerinden yaptığımdan Gratis'in kendi sitesinden 34TL ye bulabilirsiniz. 

Elidor Elvin Levinler saç kremi


Doğanın enerjisi sloganıyla satılan bu saç kremini ben denebunu.com sitesi aracılığıyla keşfettim. Tek kelimeyle bayıldığım saç kremi oldu. 48 saat kalıcı kokusu ile reklam veren saç kremi gerçekten o hoş kokusunu benim saçımda 1 gün sürdürüyor. Efsane kokusu var. Ayrıca saçıma verdiği hacmi beğeniyorum. Saç boyuna diplerine sürmeden duşta uyguluyorum ve duruluyorum. Kuruduğunda saçlarım daha dolgun ve hoş kokuyor. Dediğim gibi kokusu kalıcı. Bittiğinde kokusu sebebiyle devam edebilirim.Devam etmezsem yine Revox saç kremi alıp denerim diye düşünüyorum.
 

Sevgilerle...

Merve'nin evinden

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder