7 Aralık 2015 Pazartesi

Korelilerin beyaz ten sırrı

Korelilerin beyaz ten sırrı



Merhabalar bugün sizlere meşhur Kore kızlarının beyaz ten sırrından bahsedeceğim. Aslına bakarsanız Kore kızları sanıldığı kadar beyaz değiller. Aralarda muhakkak beyazları vardır tabi. Ama geneli süt beyaz değil. 


Kore kızları beyaz tene sahip olmak için bir sürü yöntem deniyorlar. Peki neden beyaz ten olma peşindeler derseniz, onlar için beyaz ten masumiyetin ve asaletin simgesidir. 

Beyaz tenli olmak için yaptıklarına bakacak olursak;

Korelilerin beyaz ten sırrı
Pirinç Suyu: C vitamini barındıran pirinç suyu ile yüz beyazlatma Kore kızlarında çok meşhur. Pirinci bir suyun içine alıp bekletiyoruz. Pirinç pilavı yapar gibi ☺️ Ortaya rengini değiştiren beyaz su çıkıyor. Bu suyla yüzünüzü yıkadığınızda cildiniz daha beyaz olacaktır.

Pirinç Maskesi: Buda kullandıkları etkili yöntemler arasında. Pirinç maskesi yapmak için pirinci öğütüp içerisine krem kıvamına gelmesi için su veya süt ekliyoruz. Bu karışımı yüzünüze maske yapabilirsiniz.

Beyazlatıcı Kremler: Kore kızları için beyazlatıcı krem olmazsa olmazlardandır. Bu kremlere tonlarca para harcayabilirler. Tabiki bu kremlerin ana maddesi yine pirinç.

Son olarak şu yöntemi de denemekte fayda var☺️

Bir çorba kaşığı ananas suyuna, yarım çay bardağı hindistan cevizi sütünü ekleyerek karıştırın. Yüzünüze bir pamuk yardımıyla sürün ve iki saat bekletin. Her gün kullanabilirsiniz. Hindista cevizinin sütü cildi ölü hücrelerden arındırarak yaşlılık belirtilerini de azaltıyor.

Sevgilerle...

beyaz ten


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder