18 Kasım 2015 Çarşamba

Dudak çatlaklarına çözüm önerileri

Dudak çatlaklarına çözüm önerileri

Dudak çatlakları için bakım önerileri

Daha dolgun, daha pürüzsüz, dağa sağlıklı dudaklar için bakım önerilerini bu yazımda hazırladım. Pürüzsüz dudaklar güzelliğinize güzellik katarken, rujunuzun da güzel durması için taban oluşturur.

Bakım Önerisi 1- Dudaklarınızı ısırmayın

Dudaklara yaptığımız bu işkence benimde sık yaptığım bir alışkanlık maalesef ☺️ Dudaklarınızı sıkıldığınızda, streslendiğinizde veya boş durduğunuzda üzerinde bulunan ölü deriyi ısırıp koparmak yerine akşamları fırçalayarak ta ölü deriyi atabilirsiniz. 

Bakım Önerisi 2- Dudaklarınızı yalamayın

Bu kötü alışkanlık dudaklarınızı mahvediyor gerçekten. Tükürükle devamlı yaladığınız dudaklar aslında daha da kuruyor ve sonuç olarak, çatlamış dudaklar ortaya çıkıyor. Bunun yerine yanınızdan lipbalm eksik etmeyin.

Bakım Önerisi 3- Ruj sürmeden önce nemlendirin

Ruj sürmeden önce güzel bir bakım yaparak nemlendirirseniz. Daha güzel duruşlu rujlara sahip olabilirsiniz. EOS'lar rujların altında güzel nemlendirdiği için gerçek EOS ürünleri kullanabilirsiniz. Gerçek diyorum çünkü sahteleri de çokça bulunuyor.

Bakım Önerisi 4- Susamadan su için

Yüzünüz ve bedeniniz için vücudunuz "su iç" diye tepki vermeden önce mutlaka su için. Vücudunuzu asla susuz bırakmayın.


Bakım Önerisi 5-  Bol bol meyve tüketin

Bedenimizi seviyorsak ona istediği şeyleri vermeliyiz. Bunun için saçınız, yüzünüz ve vücudunuz için önünüze gelen meyveleri yiyerek kozmetik ürünlerden alamadığınız verimi almış olabilirsiniz. 

Sevgilerle...
Merve'nin evinden...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder