10 Ağustos 2021 Salı

The Ordinary: En iyi C vitamin serumu


The Ordinary: En iyi C vitamin serumu

Merhaba bugün size çok duyduğunuz ilaç gibi duran bir markadan bahsedeceğim.  The Ordinary markasının meşhur C vitaminli serumu hakkında yazı hazırladım. (ascorbyl glucoside solution %12)

Önemli hatırlatmamı en başta yapıyorum. Bu tarz ürünleri kullanmadan önce mutlaka ama mutlaka dirsek içinde test edin. Yüzünüze sürüp alerjik reaksiyon gösterdiğinde kıpkırmızı bir yüz ile karşılaşabilirsiniz. 

C vitamini kullanmak isteyenler için oldukça ideal bir ürün. Oldukça kararlı bu ürün cildi parlaklaştırmaya yönelik aydınlık sağlıyor. Suda çözünebilen bir C vitamini türevi. Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği ürünler arasında.

The Ordinary: En iyi C vitamin serumu


The Ordinary ascorbyl glucoside solution %12 hedef olarak koyu lekeler, ince çizgiler ve kırışıklıklar üzerinde etkili. İçinde bulunan Askorbil Glukozid: Gelişmiş parlatma faydaları sunuyor. 

Kullanım talimatı ise temiz ve kuru cilde sabah ve akşam yağlardan, kremlerden önce kullanabilirsiniz. Nemlendiriciden önce serum sürerseniz cilt sorununuza direk etki edecek üründür. Cildinizde serumlar gerçekten gözle görülür etki oluşturacak ürünlerdir. Ben sadece akşamları yatarken sürüyorum. Cildimde aydınlanma doğal bir ışıltı oldu. İnce mimik çizgilerime henüz bir etki görmedim. 30ml şişesinde oldukça uzun gideceğe benziyor. Bitince burayı editlerim. 

Nemlendirici kullanmadan önce serumunuzu yüzünüze sürün. Masaj yapın. Gua Sha kullanıyorsanız o aletle yaparsanız daha güzel olacaktır. Serumunuz iyice emildikten sonra nemlendirme aşamasına geçebilirsiniz.

The Ordinary ürünlerini nereden alabilirim?

Maalesef henüz Türkiye'de satışı yok. Yurt dışından alabilir veya online internet sitelerine bakabilirsiniz. Henüz Sephora'da satılmıyor, Trendyol'da ise yurt dışı sitelerine göre fiyatı biraz fazla.  Instagram sayfalarında satıcılar mevcut, onlara hiç güvenmediğimi belirteyim. Yüze kullanacağınız bu tarz ürünleri güvenilir kaynaklardan bulmaya çalışın derim. Hepsiburada sayfasına, Trendyol veya N11 sayfalarına bakabilirsiniz. Yurt dışına gidiyorsanız orada Douglas, Asos, Sephoralarda var, ya da yurt dışından bir yakınınız geliyorsa The Ordinary ürünlerinden isteyebilirsiniz :). Yaklaşık 150-170TL olarak satılıyor. Söylediğim gibi uzun bir süre sizi idare edebilir. 

The Ordinary ascorbyl glucoside solution %12 yazım bu kadardı, sormak istediğiniz soruları alttaki kutucuğa yazabilirsiniz.

Sevgilerle...

Merve'nin evinden


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder