13 Şubat 2021 Cumartesi

Kuru ve çok kuru ciltlerin aradığı krem CeraVe moisturizing cream


Kuru ve çok kuru ciltlerin aradığı krem CeraVe moisturizing cream

 Merhaba bugün size hyalüronik ve seramid'ler içeren kuru ve çok kuru ciltlerin aradığı komedojenik olmayan ve dermatologların tavsiye ettiği başarılı markalardan CeraVe markasının moisturizing Cream'inden bahsedeceğim. 


Bu markaya baya taktım. Sevdiğim şeylerde devam ederim ama yeni şeylerde denemeyi severim. Markanın içeriği ve fiyatı uygun olunca ürünlerini denemek istedim.

Daha önce yine CeraVe markasına ait Normal ve kuru ciltler için güneş koruması içeren Careve nemlendiricisinden bahsetmiştim okumak isterseniz: CeraVe nemlendirici

 Hipoalerjenik, koku içermeyen bu ürünü gerçekten kuru ciltler çok sevecek. Kaşınan, temizleme sonrası gerilen cildi o kadar güzel rahatlatıp nemlendiriyor ki cildim adeta nefes alıyor. 3 yaş üstü çocuklar dahil tüm ailenin kullanımına sunulmuş. 
Kış aylarında cildiniz daha da kuruyor tek seferde nemlendirmek istiyorsanız bence şans vermelisiniz. Kuru ciltler bilir ne kadar nemlendirici sürersek sürelim bir saat geçmeden o cilt kaşınır, pullanır. 

Çevremde bu kremi alıp memnun kalmayan yok diyebilirim. Fiyat performans açısından çok ama çok iyi. Cilt bariyeri çok kuru ciltler zayıflar. Cildim sürekli kuruyor diyorsanız bu cildinizin nem tutamamasından dolayı zayıf cilt bariyerinin göstergesidir. Birçok krem sürüyorum ama fayda etmiyor diyenler var. Kuru cildinizin bir türlü istediği nemi alamamasından kaynaklanıyor.  Böyle kişiler nemlendiricilerin içeriğinde ayrıca cilt bariyerini onarıcı, güçlendirici etkilere sahip kremleri tercih etmelidirler. Arık insanlarımız çok bilinçlendi. Yiyeceklerden, kremlere kadar alınan her şeyin içeriğini kontrol etmeye başladık. Önceden iyi yapılan reklamlar çok cazip gelirdi. Ünlülerin boy boy reklamlarda tanıttıkları markalar yok satardı. Şimdilerde çok şükür içerik daha da öne çıkıyor.

Cerave içeriği

Kuru ve çok kuru ciltlerin aradığı krem CeraVe moisturizing cream

CeraVe moisturizing Cream içeriğinde hyalüronik asit ve 3 temel seramik bulunuyor. Koruyucu bariyeriyerinizin onarılmasını sağlarken nemlendiriyor. Kontrollü salınım teknolojisi ise cildin gün boyu nemli kalmasını sağlıyor. 
Kuru ciltler için genelde kremler yoğun olur ve dağıtmakta zorlanırız ama bu krem kolay emiliyor ve yumuşacık his veriyor. Zaten uyguladığınızda farkedersiniz pul pul dökülen ciltte o pullanma azalıyor. Kollarınıza, dirseklerinize kuruyan yerlerinize rahatlıkla sürebilirsiniz.

CeraVe moisturizing Cream'i eczaneden 40TL'ye aldım. Fiyat açısından bence makul. Umarım böyle seyreder, çünkü şu aralar müdavimi bi hayli fazla :)

Sevgilerle...

Merve'nin evinden


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder